Huonekaluhuone

"Se on jokin selittämätön juttu, mikä vanhoissa tavaroissa kiehtoo. Kai se on se tarina, joka niissä on." 

Elettiin alkuvuotta 2022, pohdimme mikä ihme niissä vanhoissa tavaroissa on kun ne kiinnostavat niin älyttömästi. Pienestä pitäen olimme olleet persoja kaikkeen vanhaan liittyen. Aina on tullut koluttua kaikki vanhojen talojen ullakot ja vintit. 

"Ennen kaikki tehtiin kestämään ja jos niihin tuli vikaa, ne olivat korjattavissa. Ne voi aina kustomoida aikakaudelle sopivan tyylin mukaisiksi.."

Juuri tähän kiteytyy vanhojen tavaroiden hienous. Niitä ei ole suunniteltu kustannustehokkuus edellä, eikä niitä ole tehty tehdaskoneiden linjoille sopiviksi. Ne on valmistettu käsin muotoilu, mukavuus ja kestävyys edellä. Ja tietenkin on ajateltu  niiden kestävän isältä pojalle.

Näistä ajatuksista kehittyi Huonekaluhuone. Halu tuoda kestävät ja tyylikkäät vintage-kalusteet tarinoineen jokaisen saataville ympäri Suomen.
Huonekaluhuone

Huonekaluhuone sijaitsee Oulun Martinniemessä. Pääasiassa toimimme verkkokauppana, mutta varastolle ovat asiakkaat  aina tervetulleita. Varasto on avoinna sovitusti, eli soitathan ja sovit kellonajan ennen tuloasi, niin tiedämme saapua paikalle. 

Ostamme myös vintage- ja design-huonekaluja, joten voit rohkeasti tarjota kalusteitasi yhteydenottolomakkeella, puhelimitse, tai sähköpostilla. Suhtaudumme intohimoisesti tuotteiden tarinoihin, joten mikäli tiedät enemmän tuotteesi historiasta, haluamme ilomielin kuulla sen  ja siinä piilee riski, että ihastumme tuotteeseen välittömästi!

Tervetuloa kaupoille!